Ga naar de inhoud

Makita Cadeau Weken (Tot Eind September) | Koop, Kies & Krijg

Bekijk De Actieproducten

Over mij

karel - bouwtekeningen-hout.nl

Dag, wat leuk dat je geïnteresseerd bent naar de persoon achter Bouwtekeningen-Hout.nl. Ik zal me daarom dan ook even voorstellen wie ik precies ben. Ik ben Karel, de bedenker, oprichter en de persoon die de artikelen voor deze website schrijft. Ongeveer 7 of 8 jaar geleden ben ik thuis in mijn oude schuur begonnen met het maken van kleine meubels zoals je op de foto’s hieronder kunt zien.

Ik ben natuurlijk geen professionele meubelmaker of iets dergelijks, maar ik vind het wel leuk om mezelf dingen aan te leren, in en rondom het huis te klussen en deze dan te delen met andere. Dat is dan ook de reden dat ik eind 2016 met deze website ben begonnen.

bouwtekeningen-hout.nl werkplaats buiten
© Bouwtekeningen-hout.nl
bouwtekeningen-hout.nl werkplaats binnen
© Bouwtekeningen-hout.nl

tafel van steigerhout zelf gemaakt - bouwtekeningen-hout.nl
Zelf gemaakte steigerhout tafel © Bouwtekeningen-hout.nl
sidetable - bouwtekeningen-hout.nl
Zelf gemaakte sidetable van steigerhout © Bouwtekeningen-hout.nl

Met de website wil ik me vooral richten op de beginnende en de meer gevorderde klusser door het aanbieden van bouwtekeningen, klustips, informatie over houtsoorten en nog veel meer. Hierdoor ontstaat er een grote lijst met diverse klusprojecten waarbij het aanbod steeds verder word vergroot zodat er uiteindelijk voor iedereen een doe-het-zelf project beschikbaar is.

Daarnaast vind je bij verschillende artikelen op deze website 1 of meerdere verwijzingen naar producten die ik zelf gebruik en waar ik dan ook voor een volle 100% achter sta.

Wat misschien ook leuk is om te vermelden is dat Bouwtekeningen-Hout.nl iedere maand langzaamaan groeit. Steeds meer mensen bezoeken de website voor klusinfo, bouwtekeningen of meer informatie over houtsoorten. En daar ben ik tocht stiekem erg trots op.

Ik wens al de bezoekers heel veel klusplezier toe. Heb je vragen of opmerken, neem dan a.u.b. contact met me op via de contact pagina.