Top 10 Steigerhout bouwtekeningen Review

Bouwtekeningen-Hout.nl - Karel Damen
Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen

Als een echte doe-het-zelver ben je vast en zeker het Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen pakket vast wel eens tegen gekomen op het internet. En dat is niet raar, want dit bouwtekeningenpakket is naast Freds Bouwtekeningen ook een populair pakket.

Na aanleiding van vragen van diverse website bezoekers heb ik het pakket ook aangeschaft. En wil ik door middel van dit artikel je meer vertellen over wat het pakket allemaal bevat, wat je ermee kunt doen en wat mijn ervaringen met het Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen pakket is.

Dus dacht je eraan om dit pakket aan te schaffen? Lees dan eerst mijn review!

Wie is Sjoerd Schrijvers

Sjoerd is de bedenker en de maker van de Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen. Sjoerd is in het dagelijks leven werkzaam als stratenmaker en is sinds 2016 als zelfstandige verder gegaan onder Schrijvers Sierbestrating.

Door zijn werk is hij regelmatig vinden op verschillende bouwplaatsen, waardoor hij in aanraking is gekomen met steigerhout.

Sindsdien heeft Sjoerd al diverse steigerhout projecten gemaakt. En om zijn opgedane kennis te delen heeft een bouwtekeningenpakket samen gesteld met de 10 populairste steigerbout projecten.

Waar ik vooral benieuwd naar ben bij het schrijven van een review is dat het product door een echt bedrijf geleverd word. Anders gezegd, is Sjoerd ingeschreven bij de KVK?

Antwoord hierop is dan ook een ja. De KVK en het BTW nummer zijn duidelijk op de website te vinden. Dus dat is dan al een zeer goed begin.

Wat biedt de top 10 steigerhout bouwtekeningen?

top 10 steigerhout bouwtekeningen

De Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen is een digitale handboek bestaat uit 10 bouwtekeningen voor (tuin) meubels gemaakt van steigerhout. Zo bevat het tekeningen en uitleg van een:

 • Bankje
 • Bartafel en kruk
 • Hoekbank
 • Loungebank
 • Loungestoel
 • Salontafel
 • Stoel
 • Tafel blokpoot
 • Tafel hoekpoot
 • Tv meubel

4 Gratis bonussen

Daarnaast bevat het bouwtekeningenpakket 4 gratis bonussen. Zo vind je in het pakket ook nog eens het volgende:

 • Bonus 1: Een exclusieve bouwtekening
  De bouwtekening is voor een tafel met een zogenaamde “X-poot”. Deze tekening bestaat uit 24 pagina’s, waar met behulp van 20 stap voor stap tekeningen wordt uitgelegd hoe je deze tafel in elkaar moet zetten.
 • Bonus 2: WhatsApp ondersteuning
  Sjoerd geeft je gratis WhatsApp ondersteuning voor wanneer je er niet aan uit komt.
 • Bonus 3: Gratis levenslange updates
  Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van Sjoerds zijn nieuwe bouwtekeningen. Je ontvangt deze namelijk direct in je mailbox.
 • Bonus 4: In 17 stappen je eigen buitenkeuken maken
  Als laatste bonus krijg je toegang tot de bouwtekening voor het maken van een buitenkeuken van steigerhout. In 17 stappen maak je je eigen buitenkeuken.

Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen Review, mening en mijn ervaring

Nu je weet wat je allemaal bij dit bouwtekeningenpakket krijgt, is het tijd geworden dat ik je wat meer ga vertellen wat ik over dit pakket vind.

De Bouwtekeningen

Wanneer ik kritisch kijk naar de kwaliteit en het instapniveau van de bouwtekeningen, dan kan concluderen dat het instapniveau van deze tekeningen laag is. En dat is voor mij al een pluspunt, want hierdoor kunnen zelfs de beginners en de hobby doe-het-zelvers direct mee aan de slag.

Ook vind ik de opbouw en zeker de kwaliteit van de tekeningen goed en zelfs stiekem beter dan de tekeningen uit het bouwtekeningen pakket van Fred. Alle bouwtekeningen (incl. de bonussen) zijn zelf namelijk uitgebreid. Want je krijgt per bouwtekeningen het volgende:

 • Voorwoord
 • Wat je gaat maken
 • Duidelijke zaaglijst
 • Duidelijke materialenlijst
 • Maatvoering in millimeters
 • Stap voor stap uitleg aan de hand van tekeningen en tekst

Het mag dan ook wel gezegd worden dat de stap voor stap handleiding per onderdeel minimaal 1 A4 pagina in beslag neemt. Ook dat vind ik een pluspunt, want op deze manier zorg je er namelijk wel voor dat je je beter kunt concentreren op het te maken onderdeel.

Voorbeeld bouwtekening uit de het bouwtekeningenpakket

Hieronder vind je een voorbeeld van een bouwtekening om een eigen tv meubel te maken in 12 stappen.

top 10 steigerhout bouwtekeningen tv meubel
De 10e stap om gemakkelijk je eigen steigerhouten tv meubel te maken

WhatsApp ondersteuning

WhatsApp ondersteuning vind ik een interessante toevoeging als bonus. Ik was dan ook erg benieuwd of er überhaupt gereageerd zou worden op mijn vragen. Ik was dan ook blij verrast dat ik binnen 2 uur een reactie kreeg van Sjoerd. En hij gaf ook op al mijn vragen netjes een antwoord.

Wat vinden andere van de Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen

Zoals ik in de inleiding heb aangegeven is dit bouwtekeningen pakket ook populair onder de doe-het-zelvers. Maar toch wil ik nog een aantal afzonderlijke en eerlijke reviews laten zien van andere klussers die gebruik hebben gemaakt of nog steeds gebruik maken van de tekeningen.

“Na het downloaden van het bouwtekeningen pakket ben ik gelijk begonnen met het maken van de bartafel met barkrukken. De bouwtekening heb ik uitgeprint en stap voor stap doorlopen. Makkelijker dan dit kan haast niet. Na 1 dag klussen had ik mijn meubel af. En dat met twee linker handen!”

Hans

“In onze pas vernieuwde voetbalkantine ontbrak het nog aan gezelligheid. Met een paar vrijwilligers op het idee gekomen wat steigerhouten meubels te plaatsen. Niemand van de vrijwilligers had echte kluservaring. Samen besloten het TOP 10 bouwtekeningen pakket te downloaden. Dit heeft ons ontzettend veel geld bespaart. We hebben niet alleen de kantine gezelliger gemaakt maar ook het terras opgepimt! Super bedankt!”

Jan-Kees

De prijs van het pakket

De prijs voor het gehele bouwtekeningenpakket bedraagt 27 euro. Gezien de kwaliteit van de tekeningen en de bonussen die je erbij krijgt, vind ik dit persoonlijk reuze meevallen.

Het zijn dan misschien niet zoveel bouwtekeningen als bij Freds Bouwtekeningen, maar ik vind dat de kwaliteit van de tekeningen wel een stukje hoger. En wanneer je je eigen gemaakte projecten op bijvoorbeeld Marktplaats zet, zal je het aankoopbedrag dan ook snel terug verdient hebben.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Net zoals bij veel andere online producten kent het Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen van Sjoerd ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dit betekent dat als je niet tevreden bent om welke reden dan ook, je zonder vragen binnen 30 dagen je geld terug krijgt. Op deze manier loop je eigenlijk geen risico en kan je het pakket risicovrij aanschaffen.

Mijn conclusie

Door het lezen van mijn Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen Review is het je waarschijnlijk al opgevallen dat enthousiast ben over dit pakket.

Mijn mening is dan ook dat dit pakket dan ook van onschatbare waarde is voor elke klusser die aan de slag wilt gaan met steigerhout. Je merkt namelijk aan de manier hoe de bouwtekeningen zijn opgebouwd dat Sjoerd er veel tijd en energie erin is gestoken om de puntjes op de i te krijgen.

En juist daarom zijn de bouwtekeningen dan ook uitermate geschikt voor een beginnende doe-het-zelver of een hobby klusser. Daarnaast bespaar je met de stap voor stap tekeningen je niet alleen geld, maar vooral veel tijd.

Mijn advies is dan ook: Wil je zelf tuinmeubelen maken van steigerhout? Dan raad ik dit pakket dan ook van harte aan vanwege de volgende punten:

 • Nooit meer verder op zoek naar bouwtekeningen
 • De bouwtekeningen zijn geschikt voor zowel de beginner als de meer gevorderde klusser
 • Dankzij de materiaal en zaaglijsten weet je precies wat je moet hebben en verspil je geen planken meer

Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen kopen (+ kortingslink)

Ben jij nu net zoals ik enthousiast geworden over dit bouwtekeningenpakket en denk je eraan om dit pakket te kopen?

Wanneer je op de rode knop hieronder klikt kan je de Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen voor €27,00 euro kopen. En het fijne is ook dat je een 60 dagen niet goed terug garantie hebt. Waardoor je geen risico loopt op een miskoop. En je kan dan ook direct aan de slag met klussen!

Heb je nog vragen over dit pakket? Stel ze dan hieronder, dan probeer ik de zelfde dag nog erop terug te komen!

De Top 10 Steigerhout Bouwtekeningen is een prima pakket waarmee je ongetwijfeld mooie tuinmeubels mee gaat maken. Je kunt het pakket aanschaffen via de onderstaande kortingslink.

Ga Direct Naar De Kortingspagina!

Bouwtekeningen-Hout.nl - Karel Damen

Mijn naam is Karel Damen, inmiddels 65 jaar oud en ik ben een fervent "doe-het-zelver". Ik heb een leuke werkplaats achter in de tuin waar ik aardig wat tijd in door breng met het maken en repareren van meubels of andere leuke dingen. Daarnaast vind ik het leuk om de opgedane ervaringen te delen met andere. Vandaar dan ook deze website. Je ontdekt hier tips, inspiratie en informatieve blogberichten om jou als klusser te helpen. Wil je meer weten of ben je benieuwd wat ik allemaal zoal heb gemaakt? Bekijk dan de "Over Mij" pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere bezoekers bekeken ook