doe het zelf winst review

Doe-het-zelf Winst Review

doe het zelf winst review

Doe-het-zelf Winst is een stiekem aardig populair onder diverse doe-het-zelvers. En gek is dat eigenlijk niet want geld verdienen met doe-het-zelf projecten wordt steeds makkelijker.

In deze review wil ik hier dieper op in gaan en geef ik als doe-het-zelver mijn eerlijke mening over dit handboek.

Wie is Ruud Brouwer?

De verkoper van dit e-book is volgens de website / verkooppagina Ruud Brouwer. En blijkt zoals vele andere namen bij digitale producten niet de echte naam te zijn. Maar een pseudoniem. Op de (saaie) verkooppagina is nergens een bedrijfsnaam of iets dergelijks te vinden. Maar na het één en ander onderzocht te hebben blijkt de persoon achter dit product de eigenaar van het bedrijf TAPO uit Amsterdam. En jawel, dit is ook de zelfde eigenaar als van de populaire Freds bouwtekeningen pakket en de Kippengids. Dit is voor mij al een positief iets, gezien mijn eerdere ervaringen met beide producten.

Wat is Doe-het-zelf Winst?

Doe-het-zelf Winst is een handboek waarbij beloofd word, dat je geld kunt verdienen door middel van het maken van doe-het-zelf projecten. In totaal krijg je toegang tot 2 handboeken. In het eerste boek legt schrijver Ruud uit hoe je geld kunt verdienen met je zelf gemaakte projecten. Zo staat er beschreven of er vraag naar is in de markt en worden er een aantal vragen beantwoord, waaronder:

  • Welke en wat voor soort meubels zijn er populair
  • Op welke doelgroep moet je richten
  • Welke methodes moet je gaan gebruiken om je projecten te kunnen verkopen
  • De top 20 projecten die het beste verkocht worden

Het tweede handboek bevat de top 20 bouwtekeningen die je kunt gebruiken voor het maken van je meubels. De bouwtekeningen zijn zoals we gewend zijn van Freds Bouwtekeningenpakket. Ze zijn in het Nederlands, de maten worden weergegeven in millimeters en er is een duidelijke zaag / materiaallijst aanwezig.

Doe-het-zelf Winst Review

De prijs

Niet onbelangrijk is de prijs van het Doe-het-zelf Winst. Je wilt natuurlijk weten wat het e-book kost en of het je geld waard is. De prijs is 27,- euro wat opzicht een zeer goede prijs is gezien wat je krijgt. Je krijgt immers een handboek van zo’n 36 pagina’s en dan ook nog eens een handboek met de top 20 van populaire bouwtekeningen.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Net zoals de eerder hierboven genoemde twee producten kent het Doe-zelf-zelf Winst ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit houdt in dat als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over het kwaliteit van het product, je het geld binnen 30 dagen gewoon terug krijgt. Hierdoor loop je geen risico en kun je het handboek risicovrij kopen.

Kopen of niet?

Op de website worden een aantal uitspraken gedaan die ik eerlijk gezegd gedurfd noem. Zo wordt er een verwachtingspatroon gecreëerd, waarvan ik me eigen afvraag of ze wel haalbaar zijn. Zo is bijvoorbeeld de onderstaande uitspraak te vinden op de verkooppagina:

Hoe je de nummer 1 verkoper in jouw regio wordt, zodat je gegarandeerd bent van klanten!

Afgezien van de soms gewaagde uitspraken is de vraag of het product aan te raden is voor een doe-het-zelver. Vooral voor de gene die wat (extra) geld wilt verdienen.

Hier kan ik een duidelijk antwoord op geven. Het antwoord is dan ook een ja. Zo wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je zelf je gemaakte meubels het beste kan verkopen. Maar ook worden er diverse commerciële aspecten besproken wat het handboek als geheel erg compleet en interessant maakt.

Maar verwacht niet dat je er rijk van gaat worden. Doe-het-zelf Winst is echter wel een ideaal boek voor de gene die graag projecten van hout maakt en er wat (extra) aan wilt verdienen.

Wil jij nu ook extra geld verdienen met je doe-het-zelf projecten?

Ga Direct Naar De Website!

Mijn naam is Karel Damen, inmiddels 66 jaar oud en ik ben een fervent "doe-het-zelver". Ik heb een leuke werkplaats achter in de tuin waar ik aardig wat tijd in door breng met het maken en repareren van meubels of andere leuke dingen. Daarnaast vind ik het leuk om de opgedane ervaringen te delen met andere. Vandaar dan ook deze website. Je ontdekt hier tips, inspiratie en informatieve blogberichten om jou als klusser te helpen. Wil je meer weten of ben je benieuwd wat ik allemaal zoal heb gemaakt? Bekijk dan de "Over Mij" pagina.

Andere bezoekers bekeken ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.